Nederlandse triathlonselectie meet zich op Curacao met profwielrenners

Temidden van profwielrenners als Michael Boogerd, Paolo Bettini, Andrea Tafi, Tristan Hoffman en Luca Bramati hebben Dennis Looze, Sander Berk en Guido Gosselink dit weekend meegedaan aan de Amstel Curacao Race. Berk en Looze waren als leden van de Nederlandse WK-selectie op trainingsstage op Curacao. Guido Gosselink is hen na zijn optreden in Assen gaan vergezellen in de voorbereiding op zijn deelname aan de Ironman Florida op 9 november. Na afloop van de race werd de wereldbeker wielrennen uitgereikt op het strand van de Jan Thiel Baai, puur toevallig de plek waar de WK-selectie zijn kamp had opgeslagen.

Beelden van de Amstel Curacao Race, met een bijzonder goed acterende Guido Gosselink, zijn zondagavond te zien in de reguliere Studio Sport uitzending. Dinsdagavond laat is er in het programma van Mart Smeets ook nog een terugblik op dit evenement.

Bronnen / Links:
Gerrino Mulder
ITU Wereldkampioenschap Triathlon (OD) Cancun (MEX)
Ironman Florida