Foto-avonden in Holten en Aalsmeer

Op dinsdag 1 oktober aanstaande zal in Holten, net als de voorgaande jaren, een foto-verkoop avond gehouden worden. Tijdens deze avond kunnen de (honderden) foto’s van de triathlon van dit jaar worden bekeken en eventueel besteld. De avond vindt plaats in samenwerking met de Fotoclub Holten, wier leden tijdens de triathlon foto’s gemaakt hebben. Op dinsdag 1 oktober is iedereen tussen 19.00 en 20.30 uur welkom in het kantoor van de Stichting aan de Stationsstraat 17 in Holten.

Enkele dagen eerder, op vrijdagavond 27 september tussen 19.30 en 22.00 uur, organiseert triathlon-fotografe Gayle Hoffman (een van de vaste fotografen van o.a. Triathlon Sport) een foto-avond in Aalsmeer, waarin je je eigen foto’s kan bewonderen en bestellen. De foto’s zijn gemaakt tijdens triathlons en duathlons waar zij in de afgelopen twee jaar present was. Het gaat om zowel actiefoto’s, finishfoto’s, pre- en post-race foto’s, close-ups.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Gayle Hoffman. Zij zal dan uit haar archief een op de persoon toegesneden portfolio samenstellen en je, samen met de bevestiging, de locatie en de kosten bij evt. bestelling. Alle foto’s worden verkocht als dia, zodat je daarmee de eigenaar wordt van het beeldmateriaal en zonder problemen bijbestellingen, vergrotingen e.d. kunt laten maken.

Bronnen / Links:
Hendri Markvoort, Stichting Triathlon Holten
Gayle Hoffman