Terèse van Lare pakt draad weer op na ongeluk thuis

“Sluise sportster probeert na blessureleed terug te komen aan de top”, zo kopte de Provinciale Zeeuwse Courant gisteren. Van Lare heeft voorzichtig de zwemtraining, het lopen en het fietsen op de hometrainer hervat. “Want”, zo stelt ze, “op deze manier wil ik geen afscheid nemen van de wedstrijdsport die me heel mooie momenten heeft gebracht. Ik wil in mijn leeftijdscategorie terugkomen aan de top. Dan pas kan er afscheid worden genomen.”

Terèses knieschijf ging op een wel heel merkwaardige manier aan diggelen. Er kwam geen valpartij aan te pas. “Ik gleed thuis van de trap af. Ik probeerde dat te corrigeren, hoorde een knak en kreeg geweldige pijnscheuten. Ik ben meteen naar het ziekenhuis van Knokke gebracht. Daar werd een gebroken knieschijf geconstateerd.”

Het volledige artikel is verder na te lezen in het archief van PZC.

Bronnen / Links:
Bram van Lare
Provinciale Zeeuwse Courant