SST viert eerste lustrum van Studenten-Triathloncircuit

Het Studenten Triathlon Circuit wordt in 2002 voor de vijfde maal georganiseerd. Mede vanwege dit eerste lustrum organiseert de Stichting Studenten Triathlon (SST) – de belangenbehartiger voor “triatlérend” Nederland – op zaterdag 30 maart de eerste nationale Studenten Triathlon Dag (STD). De dag staat open voor alle studenten aan HBO en universiteit.

De eerste Studenten Triathlon Dag wordt begeleid door niemand minder dan Rob Barel. De clinic vindt plaats in studentenstad Wageningen. De dag duurt van ongeveer 11:00-17:30 uur en er is plaats voor 55 deelnemers. Tijdens de dag is er een loop- én een zwemtraining en tevens een presentatie van Rob Barel. Het preciese onderwerp wordt nog bekend gemaakt, maar het heeft natuurlijk alles met triathlon te maken. Na afloop van dit alles is er voor de liefhebber ook nog de mogelijkheid te blijven een maaltijd te nuttigen op het sportcentrum en ‘s avonds stappen in de gezellige binnenstad van Wageningen. Voor meer info en inschrijven kan men terecht op de site van de SST.

Bronnen / Links:
Nieuwsbrief SST
Stichting Studenten Triathlon