On-line inschrijving voor Stein geopend

Sinds gisteren is de online inschrijving voor alle wedstrijden in Stein mogelijk. De website zal de komende periode nog verder worden uitgebouwd, maar online inschrijven is inmiddels al mogelijk gemaakt. Alleen voor de kindertriathlon is er geen online inschrijving, hier alleen via de procedure met het NTB formulier.

Verder maakte Henk Cals bekend dat iedereen die in 2002 inschrijft, betaalt en deelneemt aan de Lange Afstand in Stein, recht heeft op een startplaats in Stein 2003, wanneer Stein dus voor het eerst de wedstrijd houdt over de Ironman-afstand. Dus degenen die zeker willen zijn van een startplaats voor de Ironman-afstand in Stein op zondag 22 juni 2003, kunnen maar beter ook al dit jaar meedoen.

Verder verwacht Cals dit jaar veel meer buitenlandse deelname in Stein dan in 2001, mede omdat ze in 2002 een ETU Prestige wedstrijd zijn en via die weg veel reclame kunnen maken.

Bronnen / Links:
Henk Cals, Triathlon Stein