ITU heeft nieuwe website

De International Triathlon Union heeft sinds kort een nieuwe website. Tot voor kort was de ITU-website ondergebracht bij Worldsport.com, maar dit bedrijf kampte al enkele maanden met grote financiële problemen. Als gevolg daarvan werd de oude ITU-site nauwelijks meer onderhouden.

Samen met het sport-marketingbedrijf SSM Freesport, waar de ITU al enkele jaren intensief mee samenwerkt. heeft de ITU haar website geheel in een nieuw jasje gestoken en verplaatst naar: triathlon.org. De nieuwe ‘look’ van de site is eenvoudig van opzet, en daardoor gemakkelijk te overzien. De site gebruikt een nieuwe gebruikers-interface, waardoor navigatie over de site eenvoudiger wordt. De nieuwe site is verder gecompleteerd met profielen van diverse toptriatleten, informatie over evenementen, kalenders, rankings, informatie over WK’s, alle laatste nieuwtjes over o.a. de volgende Olympische Spelen in Athene 2004, en natuurlijk van alles over de ITU zelf.
Een andere toevoeging aan de ITU-site is Web Casting. Het de bedoeling dat iedereen via de site niet alleen van alles kan lezen over hun favoriete atleet of evenement, maar dat men er ook naar kan kijken en luisteren.

Onder de bezoekers in het eerste half jaar die de enquete op de site invullen, wordt ook nog een Giant compact fiets verloot.

Bronnen / Links:
ITU