Tri-Fa overhandigt 7500 euro aan Jeugd Sport Fonds

Overhandiging Tri-Fa aan JSFAfgelopen vrijdag hebben Jolanda en Jacqueline Nell namens het Tri-Fa triathlonteam een cheque van 7.500 euro overhandigd aan het Jeugd Sport Fonds. Deze gebeurtenis vond plaats op het hoofdkantoor in Amsterdam in aanwezigheid van JSF-directeur Monique Maks.

Naast de vele behaalde sportieve successen in 2014 (met als hoogtepunt het behalen van het kampioenschap voor het vrouwenteam in de Eerste Divisie) is hiermee ook het maatschappelijke doel van Tri-Fa geslaagd. Tri-Fa is in 2013 mede opgericht met het doel om zoveel mogelijk kinderen die het thuis niet breed hebben te kunnen laten sporten. De doelstelling van het Jeugd Sport Fonds sloot hier naadloos op aan, en in 2013 was het dan ook een logische keuze om met het Jeugd Sport Fonds een partnership aan te gaan.
Met het bedrag van 7.500 euro kunnen maar liefst 30 kinderen sporten; het Jeugd Sport Fonds betaalt de contributie en vergoedt sportspullen voor kinderen met weinig financiële armslag. De bijdrage is bijeengebracht door diverse sponsoren die Tri-Fa en het Jeugd Sport Fonds een warm hart toe dragen.
Ook de NTB heeft inmiddels dit goede doel omarmd en heeft alle deelnemende teams aan de diverse nationale competities aanbevolen dit doel te ondersteunen.

In 2015 zal het Jeugd Sport Fonds wederom het goede doel zijn voor het Tri-Fa triathlonteam. Het vrouwenteam zal gaan uitkomen in de Eredivisie, en heeft inmiddels het team met een tweetal vrouwen uitgebreid. De
MANNEN
zullen met een team in de 2eDdivisie starten en mogelijk met een tweede team in de 3eDivisie.

Bronnen / Links:
– Pieter Aaldring
– Tri-Fa