Eric van der Linden lanceert TriTrack

Voormalig toptriatleet en bondscoach Eric van der Linden heeft eerder deze week onder de naam ‘TriTrack’ een nieuw trainings- en analysesysteem gelanceerd. Naast training en voedingsanalyse biedt TriTrack ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingsprogramma’s en het opstellen van een jaarplanning. Van der Linden verzorgt dit op verzoek binnen TriTrack. Van der Linden: “Bijzonder is dat een triatleet binnen TriTrack de regie heeft over wat hij wil. Het systeem is opgebouwd uit modules (trainingslog, trainingsschema, jaarplanning, analyse en voeding) deze zijn los van elkaar af te sluiten. De triatleet kiest zelf waar hij of zij de behoefte heft liggen.”

Als aanvulling op de online omgeving zal Tritrack ook fysiek aanwezig zijn voor de triatleet. Dit najaar staan er vijf trainingsdagen in Alkmaar ingepland met het accent op zwemmen en hardlopen. Een bijeenkomst is bij te wonen door triatleten met een TriTrack account, maar ook zonder. Iedereen is welkom. Van der Linden: “Persoonlijk vind ik het fijn om triatleten die ik train de mogelijkheid te geven dat wij elkaar ook zien. Al trainend pik ik veel op van de sporter. Daarnaast wil ik mijn kennis graag breed beschikbaar stellen. De opzet van de trainingsdagen (en de inspanningstesten) geeft extra kracht aan een online trainingsplatform.”

Bronnen / Links:
– Eric van der Linden
TriTrack