Armand van der Smissen start in Oud Gastel

OUD GASTEL – Vandaag staat hij als gastheer / organisator / deelnemer klaar voor alle Nederlandse toppers bij de terugkeer van het Nederlands kampioenschap duathlon in Tilburg. Maar binnenkort is het jarenlange boegbeeld van de Nederlandse duathlon weer te zien in een triathlon. Gisteren deed Van der Smissen namelijk de toezegging deel te nemen aan de dertigste editie van de Verwer & Janssentriathlon in Oud Gastel. Na veel en vaak vragen is het Wim van den Broek eindelijk gelukt om Van der Smissen aan de start te krijgen van zijn wedstrijd. De meervoudig Nederlands kampioen duathlon zal daar op de 1/3 afstand starten. Het zal voor het eerst in circa 26 jaar zijn dat Van der Smissen weer een triathlon doet. Nu afwachten of de andere duatleten en oud-duatleten uit zijn naaste omgeving zijn voorbeeld gaan volgen…..

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek
Werkgroep Sport ‘t Veerke