Veiling jersey Frederik van Lierde voor het goede doel

Frederik van Lierde jerseyFrederik Van Lierde, de Ironman wereldkampioen van dit jaar, biedt zijn enige, gesigneerde Castelli Stealth T1 jersey aan voor de hoogste bieder. De opbrengsten van deze veiling gaan naar het ‘Respijthuis Limmerik-Pulderbos, een soort zorghotel voor kinderen met zware fysieke of chronische aandoeningen. Terwijl de kinderen daar dan enige tijd verblijven, kunnen de ouders weer even op adem komen en de batterijen opladen. Met het geld wil men een bijdrage leveren aan de aanleg van een grote speeltuin bij het respijthuis.

Frederik van Lierde jersey

De veiling is door Van Lierdes sponsor Wolvenberg opgezet op Ebay en is open voor biedingen tussen 18 december 20.00 uur en 23 december 20.00 uur.

Bronnen / Links:
– Dimitri Op De Beeck
– Veiling op Ebay