Bericht van Rob Veerman

WIJK AAN ZEE – Het is wel alweer een tijdje geleden dat er rond de ‘Nacht van de triathlon’ een veiling ten bate van mij werd gehouden. Dankzij de inzet van de mensen achter Triathlon226 en een aantal meelevende triatleten is een fantastisch bedrag opgehaald. Ik heb hier van wat aanpassingen op mijn rolstoel kunnen laten doen en een mooi multimediasysteem aangeschaft waardoor ik meer uit mijn isolement kan komen.

Graag had ik eerder willen reageren, maar omdat mijn functies helaas verslechterden heb ik alsnog een ingrijpende operatie moeten ondergaan. De ingreep is goed gegaan en ik heb zelfs wat betere functie terug gekregen! Er is nog een hele lange weg te gaan maar gelukkig was ik gewend om veel te trainen en ga ik nog steeds vooruit. Ik heb zelfs alweer een paar minuten kunnen fietsen op de hometrainer.

Mijn drive om beter te worden haal ik nog steeds uit het credo in de film “Million dollar baby”: Winners are simply willing to do what losers won’t.

Ik wil hierbij iedereen bedanken voor het beschikbaar maken van de mooie spullen – en natuurlijk ook de mensen die er op geboden hebben.

Groet uit het revalidatiecentrum Heliomare,
Rob Veerman

Rob Veerman

Gerelateerde berichten:

  • 28-09-2013: Fundraiser-veiling voor Rob Veerman
  • 16-06-2013: NK Sprint: Marieke van der Vegt en Evert Scheltinga
  • 07-03-2013: Rob Veerman