Trainersteam Tri-Experience breidt fors uit

POORTUGAAL – Begin 2014 start Tri-Experience op twee nieuwe locaties (Eindhoven en Zeist) hun zwemcursus “Basistechniek en Slagvaardigheid”. Het trainersteam wordt hiervoor uitgebreid met vier zeer ervaren trainers die hun specialisme hebben op het gebied van zwemmen.

Voor de locatie Eindhoven zullen Bart Thijssen en Remy Rooijackers de cursussen gaan verzorgen. Allebei zijn zij als wedstrijdzwemmer opgegroeid bij ‘s lands beste zwemvereniging: PSV Eindhoven. Thijssen is gediplomeerd zwemtrainer bij de KNZB, hoofdtrainer van de PSV jeugdafdeling wedstrijdzwemmen, trainer bij de KNRM (Reddingsbrigade), bewegingsagoog, sportmasseur en personal zwemtrainer. Rooyackers is eveneens bewegingsagoog en personal fitness trainer.

Voor de locatie Zeist zullen twee bekende triatleten de cursussen gaan verzorgen: Mathijm Wassink en zijn vrouw Sandra Wassink-Hitzert. Beiden hebben als triatleet meer dan hun sporen verdiend. Mathijm is tevens gediplomeerd NTB triathlon trainer, en heeft jaren de zwemtrainingen verzorgd van TV Nijkerk en diverse zwemverenigingen.
Sandra vond als wedstrijdzwemster bij AZ&PC Amersfoort vond indertijd aansluiting bij de nationale top. Als triatlete was ze het afgelopen seizoen uitermate succesvol met zilver op het NK Midden-afstand, winst op de halve van Keulen en in diverse OD-wedstrijden in eigen land (zoals Utrecht, Oud-Gastel, Vroomshoop en Spijkenisse).

Naast de trainersteams in Rotterdam/Albrandswaard (oud-zwemmers Frank Huisman, Cynthia Huisman-van Noordenne en nationaal kampioen open water schoolslag 2012&2013 Tim van den Berg) en in Nieuw Vennep (Olympisch zwemster Manon van der Meer-Masseurs en oud-zwemster Kirsten van Rijn), beschikt Tri-Experience over een zeer ervaren team van zwemtrainers.

Bronnen / Links:
– Frank Huisman
Tri-Experience