Team TTW op aanvalssterkte voor eredivisie 2014

WEESP – Het eredivisieteam van TTW uit Weesp heeft zichzelf de afgelopen weken flink versterkt. De komst van een viertal jonge honden in combinatie met de ervaring de huidige teamleden maakt dat Team TTW nu vol op aanvalssterkte is voor het komende seizoen in de Lotto Eredivisie Triathlon. Met het aantrekken van Niels Dokter, Milan Brons en Mark Hamersma zijn er drie veelbelovende en talentvolle atleten bij het team gekomen. Hamersma maakt dus de overstap van VZC naar TTW. Milan Brons (wiens broer Omar het afgelopen jaar deel uitmaakte van team TVA Challenge maar volgend seizoen optreedt voor het Advisafe Triteam
4 Unicef) fietste de afgelopen tijd bij wielerploeg Baby Dump Valkenswaard. Dokter is de jongste binnen de ploeg. De 15-jarige talentvolle junior traint bij het RTC in Almere en het NTC in Sittard. Met upcoming man Steff Overmars vormen de heren een flinke investering in snelheid en explosiviteit voor de kortere wedstrijden in het seizoen.

Naast de nieuwe garde bestaat de wedstrijdselectie voor 2014 uit Chris Brands, Barry Dooper, Juriaan Galavazi, Mitchell Huenders, Carlo van Lienden en Daniel Nagel. Het team wordt ondersteund door captain Wouter Wierenga.

Met het vastleggen van een aantal grote sponsoren heeft Team TTW ook een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Zo fungeert het team onder andere als testteam voor TomTom Multi-Sport en kan het mede door een verruiming van het budget investeren in extra trainingsfaciliteiten en ondersteuning.

Team TTW gaat in 2014 met de kwaliteitsimpuls en professionalisering voor een top-8 klassering. Barry Dooper; “Met de nieuwe jongens en de extra trainingsondersteuning zijn we nu echt op sterkte. De komende maanden gaan we ook intensief als team met elkaar trainen zodat we super op elkaar ingespeeld zijn – en vol de competitie aan kunnen gaan. We kunnen mooi in de rol van outsider voor verrassingen zorgen“

Bronnen / Links:
– Daniel Nagel
– TTW Weesp