Wereldkampioenschap Ironman 70.3 2015 komt naar Europa

Ironman 70.3TARPON SPRINGS (USA) - De WTC heeft vandaag bekend gemaakt dat het WK Ironman 70.3 in 2015 in Europa gehouden zal worden. Waar is nog niet precies bekend; de keuze wordt inmiddels wel beperkt tot een van de volgende vier wedstrijden: Haugesund, Grevenmacher, Nice of Zell am See.

Sinds dit jaar zal het wereldkampioenschap Ironman 70.3 jaarlijks roteren. Tot vorig jaar was het WK eerst een aantal jaren vast toegewezen aan de wedstrijd in Clearwater, Florida en daarna in Henderson, Nevada. Komend jaar heeft Mont-Tremblant in Canada het officieuze WK over de halve afstand toegewezen gekregen.

Bronnen / Links:
- Ironman

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

3 reacties

 1. mark gordijn - 22 november 2013:

  maar nice is toch een hele ?
  grevenmacher/remich is zeker een mooie wedstrijd ,alleen jammer van het weer , mooi fiestparcour

 2. Bob Martens - 20 november 2013:

  Ik hoop naar Grevenmacher/Remich, Luxemburg. Dit jaar meegedaan, prachtig parcours.

 3. Maarten van Kooij - 20 november 2013:

  Mooi. Nu dat ‘echte’ WK over de hele afstand nog en dan wordt het misschien nog wel eens wat..