Oproep voor Nationaal Triathlon Cadeau voor Wim van den Broek

Wim van den BroekWim van den Broek is al bijna dertig jaar een drijvende kracht binnen de triathlonsport in Nederland. Al meer als 28 jaar staat hij aan de microfoon bij talloze wedstrijden in Nederland (en daarbuiten) en dit jaar heeft hij voor de vijfentwintigste keer de triathlon van Almere van zijn deskundig commentaar voorzien. Daarnaast hebben de Facebook-volgers van Van den Broek kunnen genieten van zijn 250 Almere-herinneringen, een absoluut succes. De opbrengsten van deze herinneringen in boekvorm of digitaal gaan naar een goed doel, zo heeft Wim bepaald.

Er zijn maar weinig triatleten in Nederland die niet aan een finish van een van hun wedstrijden, hun naam hebben horen schallen door de boxen, met de stem van Wim van den Broek. Buiten zijn bezigheden als speaker is Van den Broek sinds jaar en dag de man die staat achter de uitslagenservice van de NTB en zorgt hij dat de triathlonsport wordt uitgedragen via de diverse media. En ook niet te vergeten is zijn rol binnen de organisatie van de triathlon van Oud-Gastel.

Het succes van de actie van Mirjam Weerd om met behulp van crowdfunding haar deelname aan Hawaii mogelijk te maken, staat als basis voor deze actie voor Wim. Er zijn ongetwijfeld talloze triatleten en organisaties in Nederland die best wel iets terug willen doen voor de inspanningen die Wim al jaren levert voor de triatleten en de triathlonsport.
Daarnaast zijn er talloze organisaties die zonder de deskundigheid van Wim niet het niveau hadden kunnen halen wat ze op dit moment bereikt hebben.

Wim van den Broek verdient het. En wat zou er mooier zijn, om Wim als kado na zijn 25e editie van de triathlon van Almere als speaker, bijvoorbeeld een ticket en verblijf voor
Hawaii 2014 of een cadeau naar zijn keuze aan te kunnen bieden, om op die manier iets terug te kunnen geven na al die jaren inspanning van hem, namens de gehele triathlongemeenschap.

Vele kleine bedragen maken een fantastisch en terecht cadeau voor hem. Wie heeft er als atleet tenslotte geen wedstrijd gedaan, waar Wim van den Broek aanwezig was als speaker? Of heeft niet genoten van zijn almere-herinneringen?

Maak je bijdrage over naar Abn/Amro rekening 510485138, t.n.v. Ruud de Haan,
onder vermelding van KADO WIM. Ruud zorgt wekelijks voor een update van de stand van zaken via Twitter en Facebook.