Deense Challenge-wedstrijden stappen over naar Ironman

IM Copenhagen - NyhavnKOPENHAGEN (DEN) – De twee Deense Challenge-wedstrijden, de hele van Kopenhagen en de halve van Aarhus, zijn deze week overgenomen door Ironman. De voormalige Challenge Copenhagen zal dit jaar op 18 augustus doorgang vinden als de KMD Ironman Copenhagen. Eerder deze week werden daartoe de contracten getekend. De WTC nam onlangs al YWC Sports over, het sportmarketingbureau dat de twee Deense Challenge-wedstrijden organiseerde.

In het kielzog van dit nieuws maakte Chris McCormack bekend dat hij als gevolg van de overstap niet in Kopenhagen zal starten. ‘Macca’ is als ambassadeur aan Challenge verbonden en gaat nu uitkijken naar een andere Challenge-wedstrijd in plaats van Kopenhagen; waarschijnlijk zal dit Penticton gaan worden. De Australiër start op 11 juli eerst nog in Roth.

Bronnen / Links:
Ironman