Victorie voor Vasseur en Voet in Vlissingen

VLISSINGEN – Veel V’s in Vlissingen vandaag. De triathlon Zeeland werd gewonnen door het duo Remy Vasseur en Nicole Voet. De kustwedstrijd werd gehouden onder stormachtige omstandigheden. Het zeezwemmen was daardoor al een beproeving, het fietsen en lopen op de boulevard niet minder. Vasseur keek na het fietsen nog tegen een achterstand van vier minuten op stadgenoot Cesar Beilo aan. Die gaf op tijdens het lopen. De Vlissinger is de laatste weken niet fit genoeg om zijn normale niveau te halen. Met het uitstappen van Beilo verdween de spanning uit de wedstrijd. Erik van der Heijden was op 2,5 minuut tweede.
Bij de vrouwen lag Nicole Voet na het zwemmen nog tweede achter Sandra Wassink. Na het fietsen waren de rollen omgekeerd.

 UITSLAGEN TRIATHLON Vlissingen (kwart triathlon) 
MANNEN

-----------------------------
1 Remy Vasseur 1.52.09
2 Erik van der Heijden 1.54.39
3 Huub van Noorden 1.55.59
4 Erwin Delisse 1.58.15
5 Niels Koole 1.58.30
6 Joost Christiaans 1.59.15
VROUWEN ----------------------------
1 Nicole Voet 2.03.42
2 Sandra Wassink 2.05.48
3 Priscilla Meerman 2.16.00

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
Triathlon Zeeland