RunnersWorld Nijmegen hoofdsponsor NSTV Trion

NSTV Trion - RunnersWorldNIJMEGEN – RunnersWorld Nijmegen is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van NSTV Trion. De hardloop-speciaalzaak zal de Nijmeegse triathlonvereniging voor studenten voor langere tijd gaan sponsoren.
De hoofdsponsor prijkt sinds een aantal weken op de nieuwe clubkleding. NSTV Trion komt dit seizoen met een damesteam uit in de Eredivisie en met een herenteam in de Eerste Divisie. De club hoopt de zesde plaats in het Eredivisie-eindklassement van vorig jaar te verbeteren. Sponsoring door RunnersWorld Nijmegen helpt dit doel van Trion te verwezenlijken. Daarnaast nemen diverse leden de komende maanden deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland. Een hoogtepunt moet volgende maand de Challenge Roth worden, waar de vereniging met twee teams en Roeland Smits als individuele deelnemer aan de start verschijnt.

RunnersWorld Nijmegen werd eind februari van dit jaar geopend en is met zeshonderd vierkante meter het grootste filiaal van de landelijke keten. Eigenaar is geen onbekende: John Aalbers. Behalve voor professionele loopanalyse en advies, kunnen klanten er ook terecht voor fietsonderdelen, reparaties en triathlonartikelen.

Foto: Het Eredivisie-damesteam showt de nieuwe clubkleding