Martens en Van den Berg tweede in La Roche

LA ROCHE (BEL) – Problemen met het weer nog wel in België, waar de La Roche 111 triathlon een lange fietsloop werd. Eerst moesten de deelnemers in startgroepen van 15 om de minuut op de fiets van start over het zware parcours door de Ardennen. Daarna volgde nog tien kilometer lopen.
De winst bij de
MANNEN
ging naar Pieter Hélin, die de Limburgse topper Bob Martens versloeg. Titelverdedigster Tineke van den Berg kon het op de fiets niet bolwerken tegen een ontketende Stefanie Adams, die op de Ironman van Hawaii al eens een van de snelste fietstijden neerzette.

 UITSLAGEN DUATHLON LA ROCHE (BEL) (100F - 10L) 
MANNEN

-----------------------------
1 Pieter Helin BEL
2 Bob Martens
3 Hans Moonen BEL
4 Yeray Luxem BEL
5 Nico Huyberechts BEL
6 Koen Demyttenaere BEL
VROUWEN ----------------------------
1 Stefanie Adams BEL
2 Tineke van den Berg
3 May Kerstens

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
– La Roche 111 triathlon