Martens en Van den Berg tweede in La Roche

LA ROCHE (BEL) - Problemen met het weer nog wel in België, waar de La Roche 111 triathlon een lange fietsloop werd. Eerst moesten de deelnemers in startgroepen van 15 om de minuut op de fiets van start over het zware parcours door de Ardennen. Daarna volgde nog tien kilometer lopen.
De winst bij de mannen ging naar Pieter Hélin, die de Limburgse topper Bob Martens versloeg. Titelverdedigster Tineke van den Berg kon het op de fiets niet bolwerken tegen een ontketende Stefanie Adams, die op de Ironman van Hawaii al eens een van de snelste fietstijden neerzette.

UITSLAGEN 
DUATHLON LA ROCHE (BEL)
(100F - 10L)
MANNEN -----------------------------
 1 Pieter Helin     BEL
 2 Bob Martens      
 3 Hans Moonen      BEL
 4 Yeray Luxem      BEL
 5 Nico Huyberechts   BEL
 6 Koen Demyttenaere   BEL 
VROUWEN ----------------------------
 1 Stefanie Adams    BEL
 2 Tineke van den Berg 
 3 May Kerstens  
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- La Roche 111 triathlon

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.