Ronny Leeftink en Sarah-Lynn Reuver winnen in Westervoort

WESTERVOORT – De Sports Planet Triathlon is niet langer een halve triathlon. Op Hemelvaartsdag konden de triatleten dit jaar uitsluitend strijden om de overwinning op de kwart en de sprint afstand. Op de kwart was Ronny Leeftink de snelste. Peter Denekamp kwam het snelste uit het zwembad, Leeftink tikte pas als elfde aan. Hij kwam als snelste fietser wel als tweede terug in de wisselzone achter Tim Hezemans. Bij het lopen liep de Overijsselse triatleet het laatste verschil dicht. Beste loper was marathonloper Kristiaan bij de Vaate, die een uitstapje maakte naar de triathlon. Beste triatlete was Sarah-Lynn Reuver, ruim elf minuten sneller dan Marleen Stroomer.

 UITSLAGEN TRIATHLON WESTERVOORT (Olympische afstand) 
MANNEN

 ----------------------------- 
1 Ronny Leeftink 2.07.05
 2 Tim Hezemans 2.08.46
 3 Morgan Thire 2.10.19
 4 Ruben Crusio 2.11.48
 5 Andries Datema 2.12.35
 6 Lieuwe Bos 2.14.05 
VROUWEN ----------------------------
1 Sarah-Lynn Reuver 2.24.30
 2 Marleen Stroomer 2.35.36
 3 Indra Bimmel 2.42.36

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
– Sports Planet triathlon, Westervoort