Wim Nieuwkerk wint TVH-Duathlon

HILVERSUM – Van alle duathlons in Nederland ontbrak er nog eentje op de erelijst van Wim Nieuwkerk: die van Hilversum. Zondag werd dat laatste smetje weg gepoetst. De Dinteloorder, die aanstaande woensdag kandidaat sportman is van zijn gemeente Steenbergen, was superieur op de heuveltjes bij het lopen, schoot weg op het asfalt bij het fietsen en had ook een vlekkeloze laatste run. Nieuwkerk, die vorig jaar besloot er nog een jaar aan vast te plakken om mee te doen aan de World Games in Colombia, beschouwde de wedstrijd als opwarmertje voor de Powerman in Limburg half april. Talisa van der Fluit verruilde de bronzen plak voor een gouden.

 UITSLAGEN DUATHLON HILVERSUM (5,5L - 20F - 3L) 
MANNEN

 ----------------------------- 
1 Wim Nieuwkerk 55.27
 2 Erik van der Heijden 56.02
 3 Peter Res 56.40
 4 Caimin Stevens 57.01
 5 Armand van der Smissen 57.07
 6 Juul van de Kruijs 57.11 
VROUWEN ----------------------------
1 Talisa van der Fluit 1.05.58
 2 Dieuwertje Poort 1.06.13
 3 Joyce Vrijenhoek 1.06.29

Bronnen / Links:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst