Wim Nieuwkerk wint TVH-Duathlon

HILVERSUM – Van alle duathlons in Nederland ontbrak er nog eentje op de erelijst van Wim Nieuwkerk: die van Hilversum. Zondag werd dat laatste smetje weg gepoetst. De Dinteloorder, die aanstaande woensdag kandidaat sportman is van zijn gemeente Steenbergen, was superieur op de heuveltjes bij het lopen, schoot weg op het asfalt bij het fietsen en had ook een vlekkeloze laatste run. Nieuwkerk, die vorig jaar besloot er nog een jaar aan vast te plakken om mee te doen aan de World Games in Colombia, beschouwde de wedstrijd als opwarmertje voor de Powerman in Limburg half april. Talisa van der Fluit verruilde de bronzen plak voor een gouden.

UITSLAGEN 
DUATHLON HILVERSUM
(5,5L - 20F - 3L)
MANNEN -----------------------------
 1 Wim Nieuwkerk      55.27
 2 Erik van der Heijden   56.02
 3 Peter Res        56.40
 4 Caimin Stevens      57.01
 5 Armand van der Smissen  57.07
 6 Juul van de Kruijs    57.11
VROUWEN ----------------------------
 1 Talisa van der Fluit  1.05.58
 2 Dieuwertje Poort    1.06.13
 3 Joyce Vrijenhoek    1.06.29
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.