Eredivisieteam TV Argo fietst op Sensa Giulia

Eredivisieteam TV Argo en Sensa

WIERDEN – Komend seizoen wordt het Eredivisieteam van TV Argo van fietsen en helmen voorzien door fietsenleverancier Sensa uit Wierden. De ploeg – bestaande uit Scott Henzepeter, Vincent Henzepeter, Kees Timmerman, Martijn Schutteman, Tijmen Smit en Dennis Nijhuis – zullen op het topmodel Giulia de sportieve ambities waar proberen te maken. De full carbon fiets heeft een hoge framestijfheid door onder andere een press-fit trapas en een conische balhoofdbuis.

Door de samenwerking met Sensa en de sponsoren Jager Assurantiën en Sqills zal geprobeerd worden de top-tien te bereiken. Met een beste klassering van elfde in Groningen vorig jaar zou dat mogelijk moeten zijn voor het clubteam uit Twente.

Het team is te volgen via de facebookpagina: TV Argo Eredivisieteam.

Bronnen / Links:
– Dennis Nijhuis