[Advertorial] OmniaSport introduceert het Zone3 wetsuit

Zone3-MM

Tijdens de wetsuit-testdag van Omnia Sport, op zondag 14 april 2013 in het zwembad in Almere Stad, krijgt Nederland de kans om kennis te maken met het Zone3 wetsuit.

Zone3 is een Engels bedrijf dat in 2007 is gestart door triatleet James Lock om zijn triathloncarriere te ondersteunen. Als echte zwemspecialist heeft Lock onder andere het wereldkampioenschap Aquathlon gewonnen en blijft hij nog vaak als eerste het water uitkomen bij elite races. In het eerste jaar kreeg het Zone3 Vanquish wetsuit een 9 als beoordeling in de test van 220 Triathlon Magazine, en in 2010 kreeg het Zone3 Aspire wetsuit zelfs een 10. De Aspire is daarmee het enige wetsuit dat tot op heden een perfecte score kreeg in de test van 220. Sindsdien hebben hebben ze de belangrijkste principes die de Zone3 producten zo goed maken vastgehouden, maar elk jaar met nieuwe geavanceerde functies en verdere verbetering van de stijlen, terwijl nog steeds een betaalbaar prijskaartje aan dit merk hangt.

Inschrijving voor de Omnia Sport wetsuit-testdag kost 10 euro. Vooraanmelden is noodzakelijk en kan via een berichtje aan info @ omniasport.nl of direct op de site omniasport.nl. De inschrijfkosten worden in mindering gebracht bij de aanschaf van een wetsuit. De testsessie is tussen 13 en 16 uur, in twee groepen zodat er voor iedereen aandacht en tijd is. Naast het Zone3 wetsuit kunnen ook wetsuits van Sailfish, Zoot en Tyr worden getest. Tijdens deze dag zijn de wetsuits extra scherp geprijsd en zullen er ook andere aanbiedingen zijn. Op de dag zelf kan je contant en met pin betalen.

Omnia Sport is de nieuwste en de beste online shop voor zwemmers, fietsers, hardlopers en bovenal triatleten. Sinds 2010 kan iedereen hier de beste merken voor de beste prijzen kopen. De shop is er vooral op gericht om materialen te kunnen leveren die niet overal te koop zijn. Omnia Sport levert onder andere de producten van Tyr, Zoggs, Sailfish, Swimovate, Fuji bikes, Tacx, Shimano, Campagnolo, SRAM, Look Zipp, FFWD, Northwave, Gaerne, K-Swiss, Zoot, Fuelbelt, Polar, Sigma, Powerbar, Maxim en nog veel meer!