Gerbert van den Biggelaar versterkt TriMates triathlonteam

OUD-GASTEL – Gerbert van den Biggelaar gaat TriMates versterken. De triatleet uit Oud Gastel heeft als doel om een vaste waarde in de top-tien van de Eredivisiewedstrijden te worden. Met deze aanwinst bevestigt TriMates zijn ambitie om een plek in de top-vijf van de Lotto Eredivisie 2013 te behalen.

Al vroeg in zijn leven kwam Van den Biggelaar in aanraking met de triathlonsport. Vanaf zijn twaalfde is hij maar liefst zestien maal op het podium geëindigd in de strijd om de nationale titels. Ook heeft hij aan verschillende EK’s en WK’s over de sprint en de Olympische afstand deelgenomen.

Voor Van den Biggelaar was TriMates een makkelijke keuze: “Met TriMates heb ik de juiste mix gevonden tussen plezier en presteren. Het komende seizoen zal ik mijn best doen om voor het team de nodige punten binnen te slepen. Verder zal ik in andere nationale wedstrijden opnieuw overwinningen proberen te behalen.”

Teammanager van TriMates, Taco van het Reve, benadrukt de waarde van deze zevende atleet: “TriMates heeft er een stabiele factor bij gekregen. Met het talent waar Gerbert over beschikt en zijn ruime ervaring op het hoogste niveau is hij een waardevolle aanwinst voor TriMates.”

Met de toevoeging van Van den Biggelaar aan TriMates is het team klaar voor het triathlonseizoen. Begin mei is de eerste Eredivisiewedstrijd waar TriMates zich gaat meten met de andere teams.

Bronnen / Links:
– Pieter Crombach
TriMates

Gerelateerde berichten:

  • 21-12-2012: Nieuw triathlonteam TriMates klaar voor Eredivisie