Ook Bryan de Kraker en Bas de Waal naar Team4Talent

ALMERE – Na het eerste succesvolle seizoen van Team4Talent breidt het team verder uit. Eerder deze maand kwam Martijn Dekker al het team versterken, en nu volgen ook junioren Bryan de Kraker en Bas de Waal. Team4Talent wil zich met het aantrekken van deze twee jonge triatleten ook gaan richten op opleiding. Atletenmanager John Nagelhout: ‘Door deze talentvolle jongens aan het team toe te voegen hopen we een goede balans te vinden tussen de ervaring van de oudere atleten en het enthousiasme en talent van de jongere jongens. Bryan de Kraker en Bas de Waal hebben met hun prestaties afgelopen jaren laten zien genoeg potentie te hebben. Daar willen we mee aan de slag!’

Naast de sportieve aspiraties van de twee zijn De Kraker en De Waal ook aangetrokken om als trainingspartner te fungeren voor Jorik van Egdom. Commercieel teamleider André Kwakernaat: ‘De drie zullen in Veenendaal begeleid worden door Rob Barel. Hiermee heeft Team4Talent straks, naast Sittard, nog een locatie waar atleten samen kunnen trainen. Edo van der Meer, Bas Diederen, Mark Oude Bennink en Martijn Dekker treffen elkaar in Sittard elke dag, voor Jorik gaat dat niet. Op deze manier kunnen ook Jorik, Bas en Bryan van elkaar leren en elkaar sterker maken.’

Bronnen / Links:
– Anne Hendriksen
Team4Talent