Rob Kwaaitaal prolongeert winst in Zwolle

ZWOLLE – Kwaaitaal heeft zaterdag bij de Milligerplas ook de tweede editie van de triathlon van Zwolle op zijn naam geschreven. De tweede plaats was voor Omar Brons. Martijn Paalman werd derde. Bij de dames kwam Linda van Bemmel als eerste over de meet.

Met drie startseries, bijna 300 deelnemers en een verbeterd parcours gingen de deelnemers zaterdagmorgen van start. Kwaaitaal kwam al samen met Rik Linssen als eerste uit het water en breidde op de fiets zijn voorsprong verder uit. Met de snelste looptijd van de dag rondde hij zijn wedstrijd in stijl af. Ook Van Bemmel leidde bij de vrouwen de wedstrijd vanaf de start. Voor de winnares van vorig jaar, Saskia Bekhuis, restte alleen nog plaats twee.

UITSLAGEN TRIATHLON ZWOLLE (Achtt) 
MANNEN

-----------------------------
1 Rob Kwaaitaal 0:59:17
2 Omar Brons 1:00:27
3 Martijn Paalman 1:01:54
4 Peter van Grootheest 1:02:39
5 Arnoud van Garderen 1:02:54
6 Niels Hollander 1:03:12
VROUWEN ----------------------------
1 Linda van Bemmel 1:08:41
2 Saskia Bekhuis 1:12:59
3 Ria Slingerland 1:16:20

Bronnen / Links:
– Ruud de Haan, NTB-Persdienst