Nederlandse equipe voor het WK Duathlon bekend

NIEUWEGEIN – Duathlon-bondscoach Armand van der Smissen heeft de namen bekend gemaakt van de atleten die Nederland op 22 en 23 september gaan vertegenwoordigen op het WK Duathlon korte afstand in Nancy. Het team bestaat twee elitevrouwen – Ruth van der Meijden en Stefanie Bouma – en vier elite
MANNEN
, te weten Mark Oude Bennink, Thomas Bruins, Caimin Stevens en Stefan van Thiel. Nederlands duathlonkampioen Oude Bennink komt in Nancy alleen uit in de team relay.

De ploeg bestaat verder uit de junioren Jorik van Egdom, Bryan de Kraker, Mark Hamersma, Kars Eijsink, Anke de Boer, Suzanne Verhoeven, Jasmijn van der Burg en Lindy van Anrooy. Talisa van der Fluit zal tot slot haar opwachting maken bij de neosenioren.

Bronnen / Links:
Nederlandse Triathlon Bond