Austerlitz maakt zich op voor de eerste Pyramide duathlon

AUSTERLITZ - Komend weekend staat er slechts één Nederlandse wedstrijd op de kalender, en wel de eerste editie van de Pyramide duathlon van Austerlitz. De wedstrijd, georganiseerd door triathlonvereniging ‘De Schieter’ uit Soest, staat in de startblokken. Op de parcoursverkenning van zaterdag kwamen ruim twintig belangstellenden af, en op de wedstrijddag zullen ruim 150 atleten de uitdaging aan gaan in twee series.

De unieke locatie en entourage en een uitdagend parcors hebben veel atleten kennelijk doen besluiten deze eerste editie te gaan proeven. Zo staan onder andere Tri-Ambla winnaar Rob Barel en Nederlands kampioen Evert Scheltinga aan de start, maar heeft ook good old Chris van Trigt de schoenen uit de wilgen gehaald voor deze race.

De lange afstand is op een paar plaatsen na vol, voor de eerste editie boven de verwachting van de organisatie.
Voor de korte afstand is inschrijven op de dag zelf nog mogelijk, alsmede voor de laatste paar plaatsen op de lange afstand.

Bronnen / Links:
- Jan Stehouwer
- Pyramide duathlon Austerlitz

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

5 reacties

 1. chris van trigt - 24 september 2012:

  Good Old Chris van Trigt is oa Clubkampioen TV De Schieter, 1998. Geen broer, maar neef van.
  Prachtige wedstrijd zaterdag, helaas verstapte ik me in de eerste loopronde, einde wedstrijd.

 2. Maarten - 21 september 2012:

  Dat mooier valt over te twisten. Hoe die erbij lag in het groen vond ik mooier. Maar wellicht viert nostalgie de overhand :-)

 3. Wim van den Broek - 20 september 2012:

  Overigens de foto van de Pyramide is wel van voor 2004, voor de restauratie. Deze Hollandse berg (Thijs Sonneveld, die berg komt er niet, die is er al lang) ligt er inmiddels een stuk mooier bij.

 4. Wim van den Broek - 20 september 2012:

  Broer van de nog good-oldere Rik? ;-)

 5. Rob Barel - 20 september 2012:

  Wie is good old Chris van Trigt?