Maaike Caelers tweede in World Cup Tiszaujvaros

TISZAUJVAROS (HUN) - Maaike Caelers besloot zich na een hoogtestage in Font Remeu nog eenmaal voorafgaand aan de Olympische Spelen te testen in een World Cup wedstrijd. Dat pakte goed uit. Caelers werd tweede op de sprint-afstand in Tiszaujvaros. Voorafgaand aan de sprint waren er twee halve finales, waarna de beste 25 atleten zich in de finale mochten meten. Caelers werd in de halve finale nog zevende. De Limburgse liet op het zwemmen zien dat ze progressie boekt. Dat is nodig om op 4 augustus in Londen met de voorste groepen uit het water te komen.

UITSLAGEN 
ITU WORLD CUP TRIATHLON TISZOUJVAROS (HUN)
(Sprint afstand)
MANNEN -----------------------------
 1 Pierre le Corre    FRA 51.54
 2 Aurelien Raphael   FRA 52.05
 3 Anthony Pujades    FRA 52.10
VROUWEN ----------------------------
 1 Ashleigh Gentle    AUS 58.39
 2 Maaike Caelers       58.43
 3 Annemaria Mazzetti  ITA 59.19 
Bronnen / Links:
- Wim van den Broek, NTB-Persdienst
- International Triathlon Union

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.