Bestuur Multi Triathlon Aalsmeer op zoek naar opvolging

AALSMEER – Op zondag 26 augustus zal de Multi Triathlon van Aalsmeer zijn 25e editie gaan vieren. Deze jubileumeditie belooft een groot feest voor deelnemers, vrijwilligers en de organisatie te worden. Maar het feest zal ook een keerzijde kennen, want het huidige bestuur zal na de komende editie stoppen. Als er geen opvolging wordt gevonden, zou dat betekenen dat dit jaar de laatste Triathlon Aalsmeer wordt georganiseerd.

Na 12 jaren van het leveren van een stevige inspanning stopt het huidige bestuur, bestaande uit Michelle Fangmann, John Heysteeg, Pieter van der Meer, Michael van der Laarse en Wilko de Graaf, alsmede een groot aantal coördinatoren met de organisatie van de wedstrijd. Het bestuur van de STA is daarom nu ook druk bezig om opvolging te zoeken, zodat de wedstrijd op de kalender kan blijven.

Vorig jaar kon in Aalsmeer het zwemonderdeel door afgekeurd zwemwater niet in de Westeinderplassen plaatsvinden. Uiteindelijk moest toen op het laatste moment uitgeweken worden naar Zwembad De Waterlelie. De organsisatie gaat er vanuit dat men dit jaar wel weer gewoon op de vertrouwde locatie kan starten.

Bronnen / Links:
Multi Triathlon Aalsmeer
– Amstelland Dichtbij