[Advertorial] Amacx – Isotonic Sportdrink

Eerlijk voorbij je eigen grenzen met dé 2 in 1 Isotonic Sportdrink!

Je bent al even onderweg. Het zweet staat op je voorhoofd en je hoort voornamelijk je eigen ademhaling. Je voelt je spieren vragen om een rustiger tempo maar je bent nog lang niet waar je moet zijn. Je besluit verder te gaan en niet toe te geven. Je neemt nog een flinke teug zuurstof en je merkt dat je keel droger begint te worden.

Je haalt je Bidon met Amacx Isotonic Sportdrink tevoorschijn. Voor je training kon je zelf beslissen wat je vandaag nodig had. Een zo helder mogelijke dorstlesser of juist een sportdrink voor maximale energie. Je zet de bidon aan je mond en je weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Een heldere, frisse sportdrank komt je tegemoet als een oase van helder water midden in de woestijn.

De zeer specifieke afstemming van vocht, koolhydraten en elektrolyten gaat als een perfect op elkaar ingespeeld team aan het werk. De combinatie van dextrines met fructose doen waar ze goed in zijn. Ze gaan beide over een andere drager en brengen een maximale hoeveelheid vocht en energie direct waar ze nodig zijn. Snel, effectief en zonder maagproblemen. Voordat je ook maar last kunt krijgen van verminderde prestaties door vochttekort, een lager energiepijl of krampen.

Lees hier meer informatie over de Amacx
2 in 1 Isotonic Sportdrink of bestel direct!