Vier medailles voor Machiel Ittmann bij NK Langlaufen

Machiel Ittmann in actie

REIT IM WINKL (GER) – Tijdens het Noords festival in het Zuid-Duitse Reit im Winkl waren vele Nederlandse triatleten voor een trainingsweek neergestreken. De organisatie had een speciaal voor triatleten aangepast programma opgenomen in deze week. De sneeuwrijke week zat vol instructie, vrije tochten, gezamenlijke duurloopjes en enkele festiviteiten. Tijdens deze week vonden ook de Nederlandse kampioenschappen plaats: 7,5km sprint vrije stijl en klassiek en het NK marathon 25km vrije stijl. VASA instructeur Machiel Ittman was traditiegetrouw de meest succesvolle triatleet met een gouden plak bij de veteranen en fraaie tweede plekken overall (vrije stijl en klassiek) en een zilveren plak op het NK marathon. Twee bronzen plakken waren er voor Diana Gorter (7,5km vrije stijl) en Karin Sloove (7,5 km klassiek).

Bronnen / Links:
– Frank Heldoorn
Noords Festival
Nederlandse Ski Vereniging