Addy Ruiter lanceert website met zijn topatleten

TopSportPerfection is het nieuwe running- en triathlonteam rond trainer/coach en drijvende kracht Addy Ruiter. Na diens carrière als wedstrijdloper en triatleet, heeft Addy zich volledig toegelegd op het trainen en coachen van atleten in beide disciplines. Met zijn schat aan ervaring als atleet, gecombineerd met de hoogste trainersgraad van de Atletiek Unie, is hij van grote waarde voor de atleten binnen het team- zowel op als naast de baan. Vanaf nu zijn de verrichtingen van het team te volgen via www.topsportperfection.nl. Erik-Simon Strijk, zelf lid van het team, tekende voor het site-ontwerp.

De afgelopen jaren heeft zich een ambitieuze, talentvolle, groep atleten rondom Ruiter gevormd. Deze groep is nu ondergebracht in het team TopSportPerfection. Uitgezonderd Strijk trainen alle atleten mee in de loopselectie van AV Passaat in Papendrecht.

Naast de geleverde prestaties en de progressie van de individuele atleten, toont ook de hechte band binnen de groep het succes van het team en de begeleiding door Addy aan. Het succes van de atleten is het resultaat van de inzet van de atleet zelf, de trainer, maar zeker ook de groep die het individu sterker maakt.

De atleten van Ruiter kunnen terugkijken op een prachtig jaar met mooie resultaten.
De inmiddels 47-jarige triathlete Cora Vlot wist bij het NK Midden Afstand in de categorie senioren toch weer een bronzen medaille te behalen. Anne Zijderveld verraste bij het NK Olympische Afstand met een bronzen medaille bij de senioren. En Strijk behaalde bij de professionals op de halve triathlon mooie resultaten met een vijfde plaats in Denemarken en een achtste plaats in Zuid-Afrika.

Bronnen / Links:
- Addy Ruiter
- TopSportPerfection

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Één reactie

  1. a.de bot - 27 januari 2012:

    mooie en leuke website, professioneel gemaakt!