Carvalho Custom circuitsponsor voor het Wintercircuit

Sinds een jaar bestaat het Wintercircuit in Nederland. Direct zijn de vier organisaties die totaal vijf wedstrijden organiseren in binnen- en buitenland, duidelijk en samenhangend met elkaar aan de slag gegaan om dit circuit meer allure te kunnen geven. Dit heeft in de afgelopen weken geresulteerd in een nieuw circuitlogo, een circuitsponsor (Carvalho Custom) en een sponsor (Estheticon).

Met de komst van Carvalho Custom voor het wintercircuit wordt er ook gehoor gegeven aan de toenemende vraag uit deze kleine tak van sport. Het wintercircuit zal voor het seizoen 2011-2012 de naam “Carvalho Custom Winter Series” dragen en daarmee wordt het homogene karakter van dit circuit nogmaals vormgegeven. Zo zal Carvalho Custom bij een aantal wedstrijden aanwezig zijn.

De Carvalho Custom Winter Series gaat 29 oktober van start in Assen, gevolgd door de winterduathlon in Alkmaar. Daarna zal er in februari een internationale wedstrijd zijn in de Beierse plaats Inzell, waarna Groningen en Twente het wintertriathlon-seizoen zullen afsluiten in de maand maart. Voor al deze wedstrijden stelt Carvalho Custom een “winnaarsjersey” beschikbaar die speciaal is ontworpen voor dit unieke Nederlandse circuit. De jersey zal dan ook de kleuren van Nederland vertegenwoordigen. Ook krijgen alle nummers één tot en met drie uit de overallranking, een jersey aangeboden bij de einduitreiking van het circuit. Verder zal er nog geld beschikbaar zijn om het circuit bij vele mensen onder de aandacht te brengen.

De Carvalho Custom Winter Series 2011-2012 komt er als volgt uit te zien:
– 29 oktober 2011 Wintertriathlon Assen
– 13 november 2011 Boretti Winterduathlon
– 11 februari 2012 Wintertriathlon Inzell
– 10 maart 2012 Estheticon Wintertriathlon Groningen
-24 maart 2012 Wintertriatlon Twente

Bronnen / Links:
– Job Eijsink, circuitcoördinator
– NTB Wintercircuit