De onverzadigbare triatleet…

Deze fiets was afgelopen weekend te vinden in de wisselzone van de halve triathlon van Gérardmer. De eigenaar ervan is ofwel onverzadigbaar en heeft een extreem hoog metabolisme, ofwel vergiste zich en dacht een dubbele te doen in plaats van een halve…. Of wist hij niet dat er onderweg ook verzorgingsposten bestaan?

(Foto: Peter Bakker)

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

4 reacties

 1. P. Bakker - 8 september 2011:

  Als deelnemer bezocht ik op vrijdag de briefing in het casino, daar werd net als in de uitgebreide deelnemersinformatie gemeld, dat er op de drie cols, dus 9 x in totaal, naast energiedrank, bananen, ontbijtkoek ook powerbars werden aangereikt. Tevens werd gemeld dat het verboden was om op het fietsparkoers door ‘Parc Naturel des Vosges’ bidons of andere rommel weg te werpen. Onderweg heb ik veel lege tubes, verpakkingen en dopjes op de weg gezien. Ik zou zeggen, spaar energie en de natuur in de klimmetjes door gebruik te maken van deze service door de talrijke ‘benevoles’.
  Peter Bakker.

 2. Lennart - 8 september 2011:

  Beter te veel dan te weinig

 3. G Smits - 7 september 2011:

  Ik kan mij het heel goed voorstellen want energie kon je daar heel goed gebruiken want het is geen lichte wedstrijd.

 4. Bert-Jan Haarkamp - 6 september 2011:

  Het was inderdaad een apart gezicht en ik moet zeggen dat deze aanblik me nog bijna aan het twijfelen bracht omdat ik debuteerde op de halve…