Jantiene Hannessen wint Grand Raid Nisramont

Jantiene Hannessen wint Grand Raid Nisramont 2011NISRAMONT (BEL) - Afgelopen weekend vond de tweede editie van de Grand Raid Nisramont plaats. Vorig jaar werd deze wedstrijd gewonnen door Marleen Stroomer. En ook dit jaar was een Nederlandse vrouw, Jantiene Hannessen, de snelste van dit evenement. Ze eindigde als tiende overall, met een ruime voorsprong op de Francaise Magalai Saingery. Bij de mannen moest Nick Baelus in de afsluitende run afrekenen met Jef Dams.

Ten opzichte van vorig jaar had organisator Wim de Doncker nog wat aan de formule gesleuteld. Dit jaar moesten alle onderdelen non-stop worden afgelegd: 500 meter zwemmen in het stuwmeer van de Ourthe, 6 km trailrun, halverwege onderbroken door 100 meter zwemmen waarbij je van een twee meter hoge rots het stuwmeer in moest springen, 25 km mountainbiken en tot slot nog een 7 km trail run. Bij het mountainbiken moesten 1000 hoogtemeters worden overwonnen.

UITSLAGEN 
GRAND RAID NISRAMONT (BEL)
(500Z - 6L - 26MTB - 7L )
MANNEN ----------------------------
 1 Nick Baelus     BEL 2.46.39
 2 Jef Dams      BEL 2.47.36
 3 Louis Mathieu    BEL 3.01.50
 4 Mario Appermans   BEL 3.07.01
 5 Jef Dens      BEL 3.19.52
VROUWEN ---------------------------
 1 Jantiene Hannessen    3.54.38
 2 Magali Saingery   FRA 4.31.09
Bronnen / Links:
- Hans Cleemput
- 3athlon.be
- Sport-Events / Grand Raid Nisramont
- Jantiene Hannessen

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

 • Feedback / Tips?