Nu ook Fietstijden-app gratis te downloaden

Na de Looptijden.nl app is er nu ook een variant voor op de fiets, gericht op wielrenners en mountainbikers die hun sportieve prestaties willen opmeten en analyseren. Met de Fietstijden.nl app kun je eenvoudig je fietsroute en tijd opmeten, online opslaan en hier ook uitgebreide statistieken van terugzien. De app is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor zowel Android als de iPhone. Een soortgelijke app is nog niet beschikbaar in het Nederlands.

Net als bij Looptijden.nl kunnen fietsers op hun smartphone op elk moment nakijken hoe snel je fietst, waar je precies bent, hoeveel calorieën je verbruikt hebt en ook wat het snelheidsverloop is van je fietstijd. Hiernaast krijg je op de website van Fietstijden.nl je eigen persoonlijke profiel waarin al je prestaties worden opgeslagen. Dit geeft een goed inzicht in je vorderingen en huidige conditie. Ook kun je hier onder andere je eigen blog starten en je fietsuitrusting bijhouden. Het is ook mogelijk om je profiel te koppelen aan Facebook, Twitter en Hyves. Hiermee kunnen je prestaties automatisch gedeeld worden op deze sociale netwerken om zodoende je vrienden op de hoogte te houden van je prestaties.