… en we zijn wéér live!

Vrijdag ging Triathon226 live, als opvolger van Triathlonweb. Om enkele uren later meteen weer down te gaan. Zaterdagmorgen kregen we de boel weer aan de praat, maar een halve dag later was het weer hetzelfde liedje. En zo modderden we het weekend door. Ondertussen was de site met tussenpozen benaderbaar, maar vaker kregen jullie een 403 - Forbidden foutboodschap voorgeschoteld. Niet echt wat we voor ogen hadden.

Maar na een paar dagen van stressen en nagelbijten, overleg met de hoster, het minutieus nalopen van de foutenlogs en daarop kleine, maar zeker niet onbelangrijke foutjes uit het site-theme en diverse functies halen - ten koste van nachtrust en trainingstijd - is het ons gisteren eindelijk gelukt om het aantal fouten en onnodige serverbelasting fors terug te brengen. We hebben daarom meteen de site weer terug online gezet, in de hoop en de verwachting dat deze vanaf nu wel stabiel zal blijven functioneren. We houden het de komende dagen nog in de gaten maar hebben er redelijk vertrouwen in dat we nu verschoond blijven van 403-errors. Veel plezier met Triathlon226!

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

3 reacties

 1. Frans - 19 juni 2011:

  Hee Hans,

  Het is wel wat wennen, want op triathlonweb kon ik bijna alles blindelings vinden. Maar dat moet op deze site ook wel gaan lukken.
  Ziet er in ieder geval goed uit. Succes

  Frans

 2. Hans Geerts - 17 juni 2011:

  Beste Mark,
  Daar hebben we ook een pagina aan gewijd:
  http://www.triathlon226.nl/?page_id=168

 3. mark - 17 juni 2011:

  hallo allen,
  waarom is voor de naam “triatlon226″ gekozen?
  gr Mark