Davilex team wint teamtriathlon Enschede

ENSCHEDE – [updated] – De enige echte teamtriathlon die Nederland kent, is jaarlijks op de Campus van de Universiteit Twente. De winst ging dit jaar naar het Davilex-team met Edo van der Meer, Cesar Beilo en Gerbert van den Biggelaar. Maar opvallender nieuws was dat het Davilex-team als eerste mixed-team erin slaagde om overall de winst te pakken. Want ook Danne Boterenbrood maakte deel uit van het winnende team. Bij de vrouwen ging de winst naar de Duitse NRWTV Mädchen, voor de ‘Arnhemse meisjes’ van TVA met onder andere Monique Burger en Rina Zijgers. De snelste tijden individueel werden naast – uiteraard – Boterenbrood neergezet door Mark Oude Bennink, die deel uitmaakte van het op de tweede plaats geëindigde Tritanium team.

 UITSLAGEN TRIATHLON ENSCHEDE  
MANNEN

 ----------------------------- 
1 Davilex 1.36.14
 2 Tritanium 1.37.42
 3 Aloha Banana 1.39.54 
VROUWEN ----------------------------
1 NRWTV Madchen 1.49.46
 2 Arnhemse meisjes van TVA 1.50.46
 3 Forties 1.58.58

Bronnen / Links:
Wim van den Broek, NTB-Persdienst
UT Triathlon