Triathlonwinkel.nl organiseert wetsuittestdag op
10 april

Op zondag 10 april organiseert Tiathlonwinkel.nl een wetsuit-testdag in het zwembad van het Technische Universiteit in Eindhoven. Bij de testdag kan het volledige wetsuitassortiment van 2XU worden getest. Aanvang van het wetsuit testen is om 10:00 uur, de sluiting om 12:00 uur.

Tijdens de testdag biedt Triathlonwinkel.nl de mogelijkheid om wetsuits van het merk 2XU te testen. 2XU is vernieuwend merk uit Australië en biedt hoge kwaliteit wetsuits met veel nieuwe innovatieve eigenschappen. Aanmelden voor de testdag kan via de website of info @ triathlonwinkel.nl.

Bij Triathlonwinkel.nl is het vanaf nu ook mogelijk om het zeer aantrekkelijke instapmodel van Orca te huren. Altijd makkelijk als je net bent begonnen met de sport en het wetsuit alleen voor bepaalde wedstrijden nodig hebt. De huurprijzen zijn vanaf 30 euro per weekend. Kijk voor meer informatie op triathlonwinkel.nl, onder nieuws.