Wetsuit-testdag Tri-Run op
3 april

Zoals elk jaar houdt Tri-Run weer de wetsuit-testdag; dit jaar op 3 april. Dit is de ideale gelegenheid om voor de aanschaf van je eerste wetsuit te voelen welk merk en model wetsuit bij je zwemstijl en lichaam passen. Maar ook als je al vaker een wetsuit hebt gekocht is het de gelegenheid om te bepalen of je nieuwe wetsuit dan ook echt biedt wat je er van verwacht.

Er zijn wetsuits met juist minder of meer drijfvermogen in de benen, wetsuits die net iets warmer of net iets minder warm zijn. De een net wat soepeler dan de ander en natuurlijk gewoon de pasvorm. Als je wetsuit slecht past dan is dat geen pretje. Kortom, kom passen, kom testen, kom zwemmen en eventueel aanschaffen op de Tri-Run wetsuit-testdag
3 april 2011. Net zoals de andere jaren in zwembad ‘de Lieberg’ in Hilversum.

Er zijn twee startgroepen van elk twee uur.
– Groep 1: 13:30 – 15:30 uur
– Groep 2: 15:30 – 17:30 uur

De entreeprijs bedraagt weer 10 Euro. Mocht je op de wetsuit-testdag een wetsuit bestellen of aanschaffen dan wordt dit weer in mindering gebracht op de prijs van je wetsuit. Zoals elk jaar hebben we op de testdag verschillende mooie aanbiedingen. Hierover ontvang je meer informatie in de week voor de testdag. Voor dit jaar zijn we in ieder geval verzekerd van de merken Foor, Orca, Sailfish, Aquaman en Profile Design. Genoeg merken en modellen dus om te testen.

Inschrijving is noodzakelijk omdat de testdag jaar weer vol zit. Meld je aan op [email protected] en vermeld erbij je naam, adres en postcode / plaats en welke groep je wilt deelnemen. Meld je meerdere personen aan in één email dan graag ook de gegevens van de anderen in de email vermelden.