Nieuwe sponsoren voor Holtense triathlon

Woensdag 22 maart werden tijdens de jaarlijkse evenementpresentatie van de triathlon Holten overeenkomsten afgesloten met bestaande en nieuwe sponsors voor ondersteuning in financiële of materiële zin. Naast hoofdsponsor Oad tekenden maar liefst twee nieuwe hoofdsponsors een contract: deWeekkrant.nl en Vivera. Voor het co-sponsorschap tekenden: Countus, Lesscher IT, Waterloo, Jupiler, European Truck & Trailer Care, AA Drink, Rabobank, Reggefiber, Electrabel, Schuurman Schoenen, Saxion, Zwanenberg, Enrichment Technology en Gasunie.De Triathlon Holten kan niet plaatsvinden zonder de ondersteuning van deze bedrijven en bijdrage van diverse overheden.

Holten maakt zich dit jaar weer op voor een wedstrijd om de Premium European Cup, na het organiseren van de eerste World Cup wedstrijd afgelopen jaar. Voor dit jaar gaan ze weer voor een groots spektakel met meer dan 1000 deelnemers en de medewerking van vele vrijwilligers, sponsoren en ondersteunende partijen.

Bronnen / Links:
Triathlon Holten