Koldijk hernieuwt sponsoring van triathlonteam

ALMERE – Ook in 2011 is Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk BV de hoofdsponsor van het Koldijk Triathlon Team uit Almere. Het team bestaat sinds 2009 uit de ervaren triatleten Tom Otte, Dennis Heer en de talentvolle Ilona Eversdijk. Voor beide heren zal het NK lange afstand in Almere weer het hoofddoel zijn, terwijl Ilona haar pijlen richt op de NK titel bij de dames-18. Tevens maakt ze haar debuut in de Duitse triathloncompetitie.

Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk is opgericht op 23 mei 1928 en heeft vijf vestigingen en drie businessunits. Vanuit de gedachte ‘eerst denken, dan doen’ bieden de 237 medewerkers, de ingenieuze installateurs, complete technische dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, procestechniek, industrietechniek, infratechniek, beveiligingstechniek, datacomtechniek, inspectietechniek, service & onderhoud.

Koldijk heeft veel affiniteit met de sportactiviteiten die door dit team met enorme inzet en ambitie worden aangegaan en gerealiseerd. Geen uitdaging gaat dit team uit de weg. Des te meer een goede reden voor Koldijk om dit team met sponsoring te ondersteunen.

Bronnen / Links:
Dennis Heer
Koldijk Triathlon Team
Installatiebedrijf en Ingenieursbureau Koldijk