Tri-Experience vertegenwoordiger van GoSwim.tv

Met ingang van 2011 is Tri-Experience officieel vertegenwoordiger van het Amerikaanse GoSwim.tv. GoSwim.tv is het bedrijf van de Amerikaanse Olympisch zwemmers Glenn Mills en Barbara Hummel, die hun passie voor de zwemsport hebben verwezenlijkt in het produceren van hoogwaardige zwemtechniek- en instructiefilms. In samenwerking met meerdere Olympische zwemmers en triatleten, zetten zij zwemtechnieken en techniekoefeningen (drills) op DVD. Tri-Experience en GoSwim.tv hebben overeenkomstige opvattingen op het zwemtechnische vlak en het gebied van techniekverbetering, dit is dan ook de aanleiding voor de samenwerking. Het werk van GoSwim is een waardevolle aanvulling op het zwemprogramma van Tri-Experience en de beelden zullen ook regelmatig te zien tijdens videopresentaties. De DVD’s van GoSwim.tv zullen tevens verkrijgbaar zijn bij Tri-Experience.

Bronnen / Links:
Tri-Experience