Triathlonforum tijdelijk offline

LEIDSCHENDAM – [updated] – Trouwe bezoekers aan Triathlonforum.nl zullen het inmiddels gemerkt hebben: de site is sinds woensdag plotseling niet meer bereikbaar. Er wordt aan gewerkt, maar het is nog niet bekend hoe lang het gaat duren voordat de site weer terug in de lucht is. Een van de sites van Wijnand van der Vet, de beheerder van Triathlonforum, was gehacked en de digitale inbreker heeft dusdanig huisgehouden dat de hostingprovider heeft besloten alle overige sites voorlopig plat te gooien om uit te zoeken wie er voor verantwoordelijk is. Hopelijk is vandaag weer alles terug in de lucht, maar het zou ook wat langer kunnen duren.

UPDATE 4-1-2011, 14.45 uur: Na lang soebatten met de hostprovider is Triathlonforum gelukkig weer terug in de lucht.

Bronnen / Links:
Wijnand van der Vet, beheerder Triathlonforum.nl