Matong Sportswear viert eerste lustrum tijdens BikeMotion

WORMERVEER – Op 1 november bestaat Matong Sportswear vijf jaar, en dit wordt al tijdens de BikeMotion beurs volgende week gevierd. Tijdens de beurs zullen er een aantal akties en aanbiedingen zijn in de Matong-stand G.019 in Hal 2.

Matong, het bedrijf van voormalig toptriatleten Dennis en Tracy Looze, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vaste waarde in het custom made teamwear segment en onderscheidt zich op diverse punten. Zo is de basiskwaliteit van de produkten zeer hoog. Er is daarnaast ook geen beperking in het aantal te gebruiken kleuren. En tot slot zorgen een persoonlijke benadering, service en advies gedurende het gehele traject voor een mooi resultaat.

Matong biedt een uitgebreide collectie aan artikelen voor de duursporten, wielrennen, triathlon en atletiek. Voor de dames bieden zij een complete fietskleding lijn. Daarnaast is er ook een kinderlijn aan fiets-, atletiek- en triathlonartikelen. Ofwel een compleet aanbod voor hem, haar en de kids.

Bronnen / Links:
Matong Sportswear