Nederlandstalige iPhone-app voor hardlopers

Looptijden.nl, Nederlands grootste online hardloopcommunity, komt nu op de markt met een heuse iPhone-app. Met deze tool kunnen hardlopers heel eenvoudig een hardlooptijd opmeten tijdens het hardlopen. De GPS van de iPhone wordt gebruikt om tijdens het hardlopen direct te laten zien waar je bent, de snelheid te tonen en om de route op een kaart in te tekenen. Naast het opmeten van een nieuwe tijd is het ook mogelijk om je persoonlijke records en algemene statistieken te raadplegen.

De iPhone app integreert naadloos met de website Looptijden.nl waardoor ook de webgebruikers er eenvoudig gebruik van kunnen maken. Zo is het mogelijk om tijden direct naar Facebook, Twitter en Hyves te publiceren. Ook zijn er uitgebreide statistieken in te zien van je prestaties.

De iPhone app is per direct kosteloos beschikbaar. De app is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Ook het online opslaan en delen van tijden is gratis. Dit past in de filosofie van Looptijden.nl om een compleet platform voor hardlopers neer te zetten waar ze al hun prestaties gratis kunnen bijhouden.

Dit is de eerste Nederlandstalige app voor hardlopers om hun tijden op te meten. Door deze aanpak is er heel specifieke informatie beschikbaar voor Nederlandse hardlopers zoals hardloopwedstrijden die binnenkort in de regio plaatsvinden en de integratie met Hyves.

Looptijden.nl is een volledig gratis en non-profit website die hardlopers wil stimuleren in hun passie. Binnen twee jaar is de site uitgegroeid tot Nederlands grootste site waar sporters hun prestaties bijhouden. De duizenden leden hebben al bijna een miljoen hardloopkilometers geregistreerd. Op de website is een uitgebreide hardloopkalender beschikbaar met vrijwel alle wedstrijden in Nederland en er zijn vele loopgroepen op actief.

Behalve de iPhone app zijn er vele andere koppelingen beschikbaar om het voor hardlopers eenvoudig te maken al hun tijden online op te slaan. Zo zijn er onder andere importmodules voor Garmin, Polar, Nike+ en diverse andere GPS-apparaten. Daarnaast is er ook een handig overzicht van hardloopwedstrijden die binnenkort plaatsvinden. Zo kun je snel opzoeken of er nog leuke hardloopwedstrijden aankomen.

Bronnen / Links:
Looptijden.nl

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

  • Feedback / Tips?

  • «