9/10 oktober: Nacht van DE triathlon 2010

Triathlonweb bestaat dit jaar tien jaar. Wanneer kan dat beter gevierd worden op 10-10-2010? Laat dit nu uitgerekend de nacht zijn waarin (voor ons) de deelnemers aan de Ironman Hawaii gaan finishen, èn om die reden al enkele jaren de ‘Nacht van DE triathlon’. Samen met initiatiefnemer daarvan, Frank Heldoorn, en mede ondersteund door de NTB gaan we dit jaar groots uitpakken. We willen deze gelegenheid gaan neerzetten als hèt triathlon- en duathlonfeest van het jaar. Het belooft een grote feestelijke avond te worden, met muziek, een triathlonquiz (in de trant van ‘petje op, petje af’ zoals dat ook bij Holland Sport gebeurt) onder leiding van Nederlands triathlonspeakers bij uitstek, Wim van den Broek en Ruud de Haan. Uiteraard zal ook de inwendige atleet niet vergeten worden, en evenmin de live-beelden uit Hawaii. En waar mogelijk aangevuld met live SMS- of Twitter-updates vanaf Big Island over de verrichtingen van het Nederlandse smaldeel dat daar meedoet.

Sponsors: