NK Masters in binnenstad Utrecht

UTRECHT- Zondag strijden de meest fitte veertigplussers van Nederland in Utrecht om de titels tijdens het NK triathlon voor Masters over de Olympische Afstand. De Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon is dit jaar gastheer van dit nationaal kampioenschap, waaraan dames en heren ouder dan 40 jaar deelnemen. Prijzen worden verdeeld in leeftijdscategorieën die per vijf jaar oplopen. Favorieten zijn bij de dames Rahel Bellinga, Monique Kroeze, Marijke Zeekant en Ada van Zwieten. Bij de heren is het uitkijken naar Guido Gosselink, Menno Iedema, René Poppe en Frank Veltman.

Het evenement is gesitueerd rond het Veilinghavencomplex, achter de Jaarbeurs aan de Van Zijstweg. Parkeren kan in de garage van Rabobank Nederland aan de Croeselaan. De eerste startserie van de Achtste triathlon wordt om 9.30 uur weggeschoten en het NK voor Masters vindt plaats vanaf 10.30 uur. Burgemeester Aleid Wolfsen zal het startschot lossen.

Bronnen / Links:
Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon Utrecht