Yvonne van Vlerken klaar voor Ironman Frankfurt

WENEN (AUT) - Dat Yvonne van Vlerken momenteel steeds meer in vorm komt, bewees ze dit weekend door als tweede te eindigen in de Vienna City Triathlon op de Olympische afstand. Ze versloeg daarbij de regerend Oostenrijks kampioene en World Cup atlete Irina Kirchler op haar eigen discipline, en werd tweede achter de verrassing van de dag, Lydia Waldmüller, die daarmee de titel van nationaal kampioene overnam van Kirchler. Na het zwemmen kwam Van Vlerken op deze voor haar korte afstand als één van de laatsten uit het water. Op de fiets wist ze evenwel op te rukken naar plaats twee, waarbij ze alleen Kirchler en Waldmüller nog voor zich had. Tijdens het lopen kon ze, onder zeer hete omstandigheden, het gat van bijna drie minuten op Kirchler dichtlopen, maar Waldmüller was en bleef ver buiten bereik.

UITSLAGEN 
TRIATHLON WENEN (AUT)
MANNEN -----------------------------
 1 Franz Hofer    AUT 1:52:16
 2 Paul Reitmayr   AUT 1:53:47
 3 Christian Fridrik AUT 1:54:36
 4 Dominik Berger   AUT 1:55:13
 5 Wolfgang Mangold  AUT 1:56:59
VROUWEN ----------------------------
 1 Lydia Waldmüller  AUT 2:02:59
 2 Yvonna van Vlerken   2:05:11
 3 Irina Kirchler   AUT 2:05:19
 4 Romana Slavinec  AUT 2:12:13
 5 Lydia Bencic    AUT 2:16:38

Bronnen / Links:
Thomas Vonach

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.